zyku 0 Napisano Wrzesień 12, 2017 Witam Chwilę jestem już zarejestrowany na forum, ale do tej pory tylko czytałem. Przyszedł jednak czas na zakup Monstera i stąd moje pytanie i prośba o ewentualne zweryfikowanie. Motocykl kupiony przez obecnego właściciela w ubiegłym roku od któregoś z członków klubu Ducati z Mysłowic. Może ktoś tutaj zna ten egzemplarz, ewentualnie jest w stanie coś powiedzieć na podstawie tego ogłoszenia? https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-okazja-ducati-monster-dark-620ie-rizoma-naked-prywatnie-ID6yPCDW.html#eb497abb6c Będę wdzięczny za wszelkie komentarze. pozdrawiam Grzesiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 12, 2017 Dziwnie zamontowany rolgaz :) ale może dlatego, by linka była nie tak bardzo wygięta... Pomalowane sety, ale dobrze to wygląda, chromowane nakładki na zegary to bukieciarstwo, blee... Jeśli faktycznie serwisowany w DBB, to może warto się zainteresować, w EuroRiderze będą mieli jakieś dane na jego temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyku 0 Napisano Wrzesień 13, 2017 Zegary wymienione podobno dlatego, że w starych pękła szybka. Zastanawia mnie też ta niezbyt ładnie puszczona i zaizolowana wiązka przewodów. Myślisz, że można tak po prostu zapytać w EuroRiderze i jest szansa, że udzielą informacji? pozdrawiam Grzesiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 13, 2017 Tak, myślę że można tak zrobić , ponieważ jeśli euro rider odmowi, to bedzie bardzo nie ładnie... A taka opinia o motocyklu, który u nich był serwisobany, leży w obupulnym interesie sprzedajacego i kupujacego... Mozesz udac sie tam na ogledziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyku 0 Napisano Wrzesień 13, 2017 Nieaktualne, dziękuję za uwagę i przepraszam za zamieszanie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Wrzesień 14, 2017 Nieaktualne, to znaczy kupiłeś dukata czy już Ci się odmieniło i będziesz jeździł japońcem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyku 0 Napisano Wrzesień 15, 2017 ...w życiu robaczka, zero Japonii blee ;) zrezygnowałem z tego konkretnego egzemplarza, ale mam dwa inne na oku (niekoniecznie 620 :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Wrzesień 15, 2017 A już myślałem że zrezygnowałeś, więc życzę udanego wyboru, zanim kupisz pooglądaj osobiście kilka sztuk tak dla porównania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zyku 0 Napisano Wrzesień 15, 2017 jedna idzie w poniedziałek na warsztat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach