Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
juhass

Średnica wewnętrzna kierownicy Monstera

Polecane posty

Przeglądam sobie tanie lusterka na końcówki kierownicy i... mam problem ze średnicą wewnętrzną rury kierownicy. Zewnętrzna to standard- 22mm ale w środku mam coś koło 13,7mm a z tego co widzę standardem jest 17mm. 

Znalazłem "aż" jeden komplet z konwerterem 13-17mm i oczywiście ten mi się nie podoba. Czy w monsterach stosowano grubsze kierownice? Gdzie jeszcze warto poszukać akcesoryjnych lusterek w kierownice?

Obojętnie jakie kupisz będzie dobrze. Śruba rozpycha wewnętrzny element do odpowiedniej średnicy. Jakieś drobnostki w grubości ścianek nie robią różnicy.

Nie pasuje mi to nadal. Problem jest taki że moja średnia wewnetrzna jest za mała i standardowa 17mm jest za duża - nie wchodzi w kierownice. Mam śr. Wewn 13,7mm :/

Kierowca od strony rollgazu. Jakbym nie mierzył średnica wychodzi 13,7mm w środku. :/

IMG_20171113_210545.jpg

Faktycznie. Widocznie w nowszych budach Monstera dali grubszą ściankę, ale z tego co kojarzę na alledrogo było trochę lusterek z adapterem, co prawda 2 lata temu ale były.

Zamówiłem jakieś ze standardowym mocowaniem na 17mm ale z gumą, mam plan aby tę gumę przełożyć z ciężarów które obecnie mam i powinno być git. :) zobaczę jak przyjdą lusterka  :) 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.