Gajowy 0 Napisano Grudzień 15, 2017 Witam. Po rocznej przerwie bez motocykla. Sprzedaży st4 przyszedł czas na Monstera.Poszukuję wersji 900.Czy ma ktoś w garażu to cudo i chce się pozbyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Grudzień 15, 2017 Tu masz projekt na zime: https://docpoland.com/forums/topic/19921-monster-900/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajowy 0 Napisano Grudzień 16, 2017 Wiem, kontaktowalem sie. Niemniej jednak moze jeszcze ktos cos ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 16, 2017 Może doprecyzuj czy chodzi Ci o wersję gaźnikową z początku produkcji czy ostatni wypust wtryskówki w wersji S i.e. Bo to trochę dwa inne światy, mimo że nazwa modelu ta sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gajowy 0 Napisano Grudzień 16, 2017 Moze byc wersja gaznikowa lub na wtrysku. Nie robi mi to roznicy. Wazny dla mnie jest stan motocykla. Kwota powiedzmy do 9tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach