Sebastian Kwintkiewicz 0 Napisano Luty 19, 2018 Witam mam mały problem a jednocześnie pytanie gdzie są mocowania rolek wahacza w Ducati 999 2003r nic tam nie widzę żadnego gwintu do wkręcenia rolek Mam tego typu wahacz ZDJĘCIE ZOSTAŁO ZAPOŻYCZONE Z FORUM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Luty 20, 2018 Moje małe sbk :) W starym wachaczu nie ma fabrycznych miejsc na rolki, można ewentualnie kupić crashpady montowane przez tylną oś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebastian Kwintkiewicz 0 Napisano Luty 20, 2018 I chyba taką opcje bd musiał wybrać ;] Masz coś konkretnego do polecenia względem tych crash padów aby były odpowiednie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Marzec 26, 2018 Sam długo szukałem i do tej pory nie znalazłem które pasują w 100%... Podobno R&G ale nie znam dokładnych oznaczeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 26, 2018 Mam dwa komplety sliderów tylnej osi do 749/999 firmy R&G na zbyciu. Sorki za "handlowanie" na ogólnym... ale mam, nic nie poradzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach