Dawid231 0 Napisano Maj 14, 2018 Witam! Jak w temacie ,chciałbym się dowiedzieć czy takie malowanie monstera było w oryginale ponieważ dziwnie mi wygląd a połączenie czerwonego koloru i czerwonej ramy . Zdjęcie w załączniku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luskor 0 Napisano Maj 14, 2018 1 godzinę temu, Dawid231 napisał: Witam! Jak w temacie ,chciałbym się dowiedzieć czy takie malowanie monstera było w oryginale ponieważ dziwnie mi wygląd a połączenie czerwonego koloru i czerwonej ramy . Zdjęcie w załączniku S2R1000 z 2007 roku występuje w takiej konfiguracji kolorystycznej. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
=R= 2 Napisano Maj 15, 2018 (edytowany) W instrukcji obsługi odpowiadającej modelowi, jest też zawarta informacja opisująca występujące konfiguracje kolorystyczne i kody kolorów. Edytowano Maj 15, 2018 przez =R= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid231 0 Napisano Maj 15, 2018 Ale to jest model 620. I tak się zastanawiam czy 620 ki takie wychodziły. Wiesz zbiornik i błotnik może mieć inny kolor ale gorzej już z ramą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
=R= 2 Napisano Maj 15, 2018 A który to rocznik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkrzysiekk 1 Napisano Maj 15, 2018 (edytowany) Mam w domu książkę Ducati Monster Bible, podaj rocznik :) Edit: w 2005 był np kolor anniversary red + czerwona rama i czarne koła, co by potwiedzały te czarne dwutłoczkowe zaciski z przodu i mniejsze tarcze. Edytowano Maj 15, 2018 przez kkrzysiekk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luskor 0 Napisano Maj 15, 2018 Dokładnie, w moim przypadku to: Black VPCH03250 (Peter Lacke) Red Anniversary Ducati 473.101 (PPG) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid231 0 Napisano Maj 16, 2018 Niestety już nie ważne maszyna poszła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tony 2 Napisano Czerwiec 18, 2018 (edytowany) Witam, Stałem się szczęśliwym posiadaczem Monstera 696 z roku 2010. Problem polega na tym, że poprzedni właściciel, zakupił nakładkę siedzenia w innym odcieniu czerwieni. Jemu to nie przeszkadzało, mnie natomiast nie daje to spokoju. Czy ktoś z kolegów mógłby podać kod lakieru do moto z tego rocznika? Szczerze powiedziawszy, nie wiem jak gadać z lakiernikiem. Powiedział, że potrzebuję kod lakieru, lecz ja nie wiem jak mogę go określić że 100% pewnością . Nie mam do motocykla instrukcji ani książki :| wygląda to jak na zdjęciu, różnica rzuca się w oczy przy świetle słonecznym. Przepraszam za jakość zdjęć aparat w telefonie przekłamuje kolory w ostrym świetle. Czy jest to: ROSSO : 473.101 ?? Czy Monster w tamtym okresie występował w kilku odcieniach czerwieni? Z góry dziękuję za ewentualną pomoc. Edytowano Czerwiec 18, 2018 przez Tony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach