Dawid231 0 Napisano Maj 17, 2018 (edytowany) Witam! Jak w temacie szukam opini o monsterze 750 z 2000 r. Znalazłem ogłoszenie na którym jest do sprzedaży w dobrej cenie. Sam miałem 620 ie i tak się zastanawiam jak z kulturą pracy silnika na gaźnikach. Czy jest dużo gorsza od tej wersji na wtrysku. Pytam bo nie chce się zawieść. Moja 620 chodziła super i zawróciła mi w głowie na tyle ,że muszę mieć monstera znów :) Ostatnio sprzedałem przez remont mieszkania... A więc podsumowując : - czy gaźnik w porównaniu do wtrysku pracuje mniej kulturalnie i jak z jego awaryjnością. Chodzi mi szczególnie o wersje 750. Oto ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/ducati-monster-750-CID5-IDrUfAh.html Bardzo proszę o opinie. Jeżeli powieliłem temat z góry przepraszam! Edytowano Maj 17, 2018 przez Dawid231 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kkrzysiekk 1 Napisano Maj 17, 2018 M750 to chyba najgorzej spożytkowany silnik Ducati. Serio, nie odczujesz wiele na plus w porównaniu do 620. A co do samego ogłoszenia, to moto wygląda ładnie, tzn. moim zdaniem ładnie, bo fabrycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach