Piter 0 Napisano Maj 18, 2018 Cześć, Znalazłem S2R 1000 w Kielcach który widać że był naprawiany. https://www.olx.pl/oferta/ducati-s2r-1000-CID5-IDtJZXx.html Czy mieszka ktoś w okolicy i mógłby podjechac zobaczyć model? Ja narazie mam za daleko, aby jechać w ciemno. Rozmowa przez telefon nie brzmiała najlepiej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Maj 18, 2018 Mam blisko, jeśli znajdę chwilę w przyszłym tygodniu to mogę podjechać. Tylko czy warto interesować się w ogóle tym egzemplarzem? Nie widziałem go nigdy na żywo. Wystawiany jest chyba 3 rok.W zeszłym sezonie na pewno był do sprzedania drożej, ale z czerwonym zbiornikiem. Dla mnie dyskwalifikuje go czarna rama, która kolorem nie pasuje do reszty malowania. Co sprzedający mówił przez telefon? Jakiś serwis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fala 16 Napisano Maj 18, 2018 To nie egzemplarz dla ciebie. Odpuść temat. Kup duke z pewnych rąk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter 0 Napisano Maj 21, 2018 (edytowany) Gość mówił, że dopiero go sprowadził i nic o nim nie wie. Dzięki odpuszczę ten temat Edytowano Maj 21, 2018 przez Piter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach