WojtekTusz 0 Napisano Czerwiec 7, 2018 Cześć, problem mam następujący. Jakieś dwa tygodnie temu odpaliłem moto, silnik nagrzał się i wtedy zaczął strzelać w tłumiki. Przy kolejnej próbie odpalenia zaczął strzelać w tłumie i zero reakcji. Nie chce zagadać. Aku jest nowe, iskra na świecach jest, paliwo świeże. Nie mam kompletnie już pomysłu. Pacjent to monster z m600 po przekladce silnika na 800 z gaźnikiem. Nie pytajcie. Taki kupiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 7, 2018 Zacznij od spraw prostych, podstawowych: nowe świece, fajki , spr. przewodów. To że stara świeca ma widoczną iskrę, nie znaczy że pod ciśnieniem nie ma przebicia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojtekTusz 0 Napisano Czerwiec 7, 2018 Dzięki, tak też podszedłem do tematu. Akurat ma świece czekam. Powinienem mieć jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 8, 2018 Jeżeli iskra jest we właściwym punkcie- bo jak była przewałka na gaźniki - to jest tam jakiś zakres regulacji, lampa stroboskopowa by się przydała... Jak jest prawidłowo- to wina leży po stronie gaźników, trzeba wyczyścić i ustawić na koniec synchro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WojtekTusz 0 Napisano Czerwiec 9, 2018 Świece zrobiły robotę. Potwór ożył. Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach