Groszek 8 Napisano Lipiec 9, 2018 (edytowany) Hej, kolega się napalił na Monstera. NIestety nie mam możliwości mu pomóc w oględzinach, a że to jego pierwszy motocykl po skuterach/125 i chciałbym mu pomóc, wrzucam link do ogłoszenia tutaj, z wielką prośbą do Was - może chociaż na podstawie zdjęć coś komuś się rzuci w oczy? https://www.bikesales.com.au/bikes/details/2001-Ducati-Monster-400/SSE-AD-5395984/?cr=0&psq=(((((Service%3D[Bikesales]%26EngineSize%3Drange[250..])%26LearnerApproved%3D[Learner Approved Bikes])%26((((SiloType%3D[Brand new bikes available]|SiloType%3D[Brand new bikes in stock])|SiloType%3D[Dealer used bikes])|SiloType%3D[Demo %26 near new bikes])|SiloType%3D[Private used bikes]))%26State%3D[NSW])%26BikeAll%3Dkeyword[monster])&pso=0&pss=Price nie wiem czy tylko mi się wydaje, czy tak jest, ale dekiel sprzęgł chyba jest od mokrego? a w tym roczniku to powinien być raczej suchar, prawda? Pzdr Edytowano Lipiec 9, 2018 przez Groszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Lipiec 10, 2018 Takie małe pojemności w oryginale miały mokro, pomijając mody- któregoś z właścicieli ( bo się da)...ja tam widzę krzywo nalepiony Ducati - Guigaro style decal - który w oryginale również nie występuje ;-) hehe... drogi ten M400, no ale tam obowiązują inne standardy płacowe, to bez sensu się czepiam ;-) Pozdr.Janek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Lipiec 10, 2018 Dzięki! :) faktycznie, przyjrzalem się zdjęciom innych 400 i wszystkie są mokre. Lakierowany był bez wątpienia. Widzę też że śruby na kierownicy mają jakieś zjechane łebki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach