MIGOM 0 Napisano Sierpień 17, 2018 Witam, Szukam dobrego serwisu motocyklowego dla mojego Ducati Monster 620ie 2002r. Jeszcze we Włoszech poprzedni właściciel włożył do niego silnik od 900 + power commander. Po dwóch sezonach jazdy przestał wkręcać się na wysokie obroty (powyżej około 6 tyś). Zawiozłem motocykl do Motomaniax. Po dwóch tygodniach stania u nich na parkingu Panowie stwierdzili że nie podejmą się naprawy. Przed samym przyjazdem po odbiór moto (a jechałem z Kielc), panowie zaczęli się bawić ustawieniami TPS co nic nie dało. Oddałem moto do innego mechanika, który stwierdził że pompa paliwa jest zużyta i wymienił na nową co poprawiło nieco sytuację ale nie wyeliminowało całkiem problemu. Problem jest raczej na pewno związany elektroniką. Z góry dziękuję za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Sierpień 17, 2018 (edytowany) odłącz PC i zobacz , czy coś się zmieni... Uszkodzony potrafi dużo namieszać. Mapy w ECU zostały wymienione na 900-setkę? Edytowano Sierpień 17, 2018 przez cinek78 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach