Wxm 4 Napisano Październik 6, 2018 Witam Taka sytuacja: 1005 Sensore angolo volante {Fiat} status :68 Jakieś sugestie, pomysły ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 6, 2018 Nie wiem czy rozwiązali zagadkę, bo nie czytałem, ale również mieli ten błąd https://www.ducatiforum.co.uk/threads/map-sensor-error-0105.55519/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wxm 4 Napisano Październik 6, 2018 Znalazłem ten wątek ale niestety nie ma tam podpowiedzi :( co oznacza ten błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wxm 4 Napisano Październik 8, 2018 W dosłownym tłumaczeniu Czujnik kąta skrętu. Jakiś pomysł ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wxm 4 Napisano Październik 15, 2018 Dodam jeszcze, ze mts pracuje normalnie i bez zarzutów. Nie pali się też żadna kontrolka na tablicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wxm 4 Napisano Październik 17, 2018 I sprawa się rozwiązała. Okazało się ,że multi potrzebowała kolejnego wyjazdu :) Lekarstwem była przejażdżka po słowackich Tartach i Bieszczadach. 2000 km wyleczyło Włoszkę. Błędu nie ma. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach