sbstg 0 Napisano Listopad 7, 2018 Czy ktoś z Szanownego Grona nabył? Zamierza? Testował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokotopuk 0 Napisano Listopad 8, 2018 Kolega (z innego forum) już ma takową na tor, V4 bez S (w 1199s te aktywne zawieszenia mu nie pasowały). Generalnie, zachwycony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Listopad 8, 2018 Jeździłem, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, ma swoje mankamenty ale także dla nich nabył bym ją. Miejsce w garażu szykuję :) V4 S, bajecznie łatwe wheelie :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbstg 0 Napisano Listopad 9, 2018 11 godzin temu, kris3m napisał: Jeździłem, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony, ma swoje mankamenty ale także dla nich nabył bym ją. Miejsce w garażu szykuję :) V4 S, bajecznie łatwe wheelie :)) Rozumiem, że systemy na off i ogień? Czy coś ustawiasz w odpowiednim poziomie? Odnośnie systemów, w 1199 była trochę inna generacja kontroli zawiasu. Jestem ciekaw jak się ma to teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris3m 19 Napisano Grudzień 7, 2018 Nie trzeba nic wyłączać no chyba że ktoś jest mistrzem moto GP, najczęściej jeździłem na ustawieniu Race. Można większość ustawień ustawić pod siebie, to moto jest uzależniające :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach