Pawel1981 0 Napisano Grudzień 8, 2018 (edytowany) Witajcie jestem początkujący w temacie ducati od miesiąca posiadam multi 1200 2012r i jestem zadowolony z maszyny. Wszystko było ok nagle na wyświetlaczu pokazal się kumunikat przepalenie maszyny na odc. 10km nie pomogło. "error BBS oraz DTC" Czy ktoś może wyjaśnić co on znaczy? I jak to zresetować? Edytowano Grudzień 8, 2018 przez Pawel1981 Uzupełnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Grudzień 11, 2018 https://www.ducati.ms/forums/44-multistrada/450538-bbs-dtc-error-mts1200.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel1981 0 Napisano Grudzień 16, 2018 Temat wielki widzę że nie obejdzie się wizyta w serwisie a miał ktoś taki przypadek? i jakie to koszty naprawy? A może wystarczy reset? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wxm 4 Napisano Grudzień 18, 2018 (edytowany) Dnia 16.12.2018 o 15:53, Pawel1981 napisał: Temat wielki widzę że nie obejdzie się wizyta w serwisie a miał ktoś taki przypadek? i jakie to koszty naprawy? A może wystarczy reset? Jedź do Cinka z JMG motocykle Oleśnica. Jesteś ze Środy -masz blisko. Znajdziesz go na forum. Nie kombinuj bo nie ma tu jasnowidza nie ma i nie zgadnie co dolega twojej włoszce. Napisz po wizycie co było i ile kosztowało. :) Edytowano Grudzień 18, 2018 przez Wxm 1 Redjasper zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel1981 0 Napisano Lipiec 16, 2019 Witajcie poradziłem sobie z awarią wymieniłem muduł bbs i jest ok żadnych błędów tylko zastanawia mnie dlaczego po wymianie nie mam opcji zmiany ustawienia obciążenia motocykla w poszczególnych trybach zawieszenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach