Karol B. 2 Napisano Grudzień 30, 2018 Witam. Jak w temacie. Kupię pokrywę filtra powietrza do M750. W bardzo dobrym stanie. Możliwe, że od innych również spasuje(600, 620?). W moim świeżo kupionym monsterku ktoś wczesniej potraktował pokrywę szlifierką kątową, tym samym dyskwalifikując z użycia podczas deszczu, lub mycia moto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Styczeń 4, 2019 Ten zabieg wycinania w niektórych przypadkach jest konieczny jak jest założony akcesoryjny komputer z przelotowymi wydechami. Możesz spojrzeć w katalogach Ducati Performance, że zestaw wydechów z kompem jest razem z filtrem i przyciętą fabrycznie obudową filtra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Styczeń 4, 2019 z pokrywą to raczej ciężko będzie ale szukaj w komplecie to znajdziesz za 50zł na allegro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karol B. 2 Napisano Styczeń 4, 2019 9 minut temu, matekboss napisał: Ten zabieg wycinania w niektórych przypadkach jest konieczny jak jest założony akcesoryjny komputer z przelotowymi wydechami. Możesz spojrzeć w katalogach Ducati Performance, że zestaw wydechów z kompem jest razem z filtrem i przyciętą fabrycznie obudową filtra. Bardzo możliwe, ponieważ mam założone tłumiki Arrow. U mnie są gaźniki, więc ktoś mógł przy nich majstrować. Mimo wszystko pokrywa jest zbyt mocno wycięta. Robiąc taki zabieg należy zostawić przednią część, właśnie aby woda nie wlatywala do puszki. U mnie jest ścięta maksymalnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach