Sylwek82 0 Napisano Styczeń 28, 2019 Witam nie jestem udzielajacym sie członkiem forum:( ,jestem nowym forumowiczem, wielkim fanem ciekawych motocykli. Posiadam swoje motocykle ktore sa rzadko spotykane w Polsce. Moze kogos z forum zaciekawi Monster 796 abs z 2014 roku. Monstera kupilem osobiscie w Anglii od pierwszego wlasciciela w takim stanie jak na zdjeciach jedynie zmienilem kierunkowskazy i zalozylem ciezarki. Monster jest godny uwagi a z Olx-a padaja smieszne propozycje daje 15 i biore i mysla ze sa pierwsi z taka propozycja I tylko na nia czekam. https://m.olx.pl/oferta/ducati-796-monster-abs-2014r-ksiazka-serwisowa-nie-696-CID5-IDxThBi.html#position=1&page=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Styczeń 28, 2019 No cóż mogę powiedzieć, wybrałeś takią a nie inną stronę na sprzedaż. Toż to zwykle "targowisko" to i takie masz propozycje. Wpakowałeś się w Ducati to teraz trochę u Ciebie zagości, one się tak łatwo nie sprzedają.;-p ( chyba że tanio) . Powodzenia życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwek82 0 Napisano Styczeń 29, 2019 Temat zakonczony, Monsterem cieszy się nowy wlasciciel. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach