filipb3900 0 Napisano Luty 5, 2019 Cześć, sprzedam swojego Monstera 696. Rok produkcji 2008. W moich rękach od 2015r. Jestem drugim właścicielem w Polsce (poprzednia właścicelka jeździła nim przez 5 lat), a trzecim w ogóle. Ducati ma około 34000 kilometrów. Motocykl w oryginale, prócz kierownicy i przerobionego wydechu. Ubezpieczenie oraz przegląd do maja 2019. Posiadam do niego komplet kluczyków, kartę kodową, instrukcje, książkę serwisową. W 2016 roku przeszedł duży serwis w Bravados w Krakowie: - wymiana oleju i filtra - wymiana płynów hamulcowych i układu sprzęgła - wymiana pasków rozrządu - kontrola luzów zaworowych - wymiana o-ringów pokryw zaworowych (po ponownym złożeniu poryw na starych o-ringach mogł wystąpić wyciek oleju - dlatego zostały wymienione) - wymiana o-ringów dekli bocznych głowicy - wymiana filtra powietrza - uszczelnienie przedniego zawieszenia - wymiana klocków hamulcowych przednich i tylnych W 2017 roku: - wymiana oleju i filtra oleju - wymiana zestawu napędowego W 2018 roku: - wymiana oleju i filtra oleju - wymiana opon na Pirelli Diablo Rosso II - wymiana filtra powietrza Link do ogłoszenia:https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-ducati-monster-696-czerwony-serwisowany-mam-go-od-4-lat-ID6BFV7C.html Chętnie zamienię na Ducati Monster 821 (oczywiście z moją dopłatą). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qóba 1 Napisano Marzec 17, 2019 @filipb3900, aktualne? Na OtoMoto nie mogę wyświetlić numeru żeby zadzwonić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipb3900 0 Napisano Marzec 18, 2019 (edytowany) Nie aktualne, motocykl sprzedany :) Edytowano Marzec 18, 2019 przez filipb3900 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach