Melonidas192 0 Napisano Luty 11, 2019 Cześć mam problem z moim Monsterem 696 z 2014 ABS. Problem pojawił się po uderzeniu (do wymiany widelec, felga i głowica dolna).Podjąłem się remontu sam.Wymieniłem głowicę, ale zanim będę kompletował pozostałe części po zmianie oleju i filtra odpaliłem moto. Pali za pierwszym "strzałem" problem w tym że wchodzi na max obroty, tak jakby cały czas był zalewany paliwem. Dopuszczam dwa wyjścia: *wtryski *lub sterownik zapłonu silnika, który nie zamyka mi wtrysków. Macie pomysł jak podejść do tematu? Co mogę dalej sprawdzać, ew. kontakt do kogoś mogę wymontować sterownik i przesłać do analizy. Pozdrawiam i liczę na wnikliwą dyskusję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Luty 11, 2019 5 godzin temu, Melonidas192 napisał: *wtryski *lub sterownik zapłonu silnika, który nie zamyka mi wtrysków. Nie ma takiej opcji jak piszesz! - sprawdź czy przepustnice nie są otwarte - może uszkodziła Ci się linka gazu i masz je podniesione/otwarte... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach