pecet 0 Napisano Luty 19, 2019 Cześć, Od jakiegoś czasu borykam się z problemem korodującego aluminium pod wlewem paliwa. Motocykl trochę czasu spędził pod gołym niebem co odbiło się takim efektem. Planowałem go przemalować ale moim zdaniem nic z tym już nie da się zrobić (po czyszczeniu koroduje dalej w kierunku mocowań wlewu) a malowanie próchniejącego mija się z celem. W związku z tym rozważam zakup sprawnego egzemplarza. Czy ktoś z Was może mi potwierdzić, że baki z 620 lub innego modelu pasuje do 695 czy może różnią się jakimś detalem? Dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yurek 1 Napisano Luty 20, 2019 Do 695 powinien pasować od s2r 800 http://ducatioem.pl/p-58610451BT. Jak się nie mylę, to 620 miała plastikowy zbiornik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Luty 20, 2019 (edytowany) od 695 jest plastikowy ;) mogą różnić się mocowaniem i pompą paliwa - nie powiem teraz dokładnie, które ale plastikowe powinny mieć tą samą budowę Edytowano Luty 20, 2019 przez Redjasper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Napisano Luty 21, 2019 Zgadza się. Jest plastikowy. Yurek dzięki za stronkę. Z niej wyciągnąłem wszystkie informacje. Wychodzi na to, że jedyna różnica w baku z 620 to mocowanie gumowej rurki od spodu. Pompy paliwa pasują. Roczniki miały też inne mocowania, ale bolec wchodzący w tulejkę jest taki sam. Wiem zatem wszystko... pozostaje działać :) Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach