Dawid231 0 Napisano Luty 23, 2019 Witam jak w temacie. Czy jest ktoś kto mógłby podjechać i zobaczyć monstera S4 916? Cena jest podejrzanie niska i jestem ciekaw ile jest do włożenia żeby to coś ruszyło i mnie ni zabiło oraz żebym dojechał na miejsce:p może ktoś zna właściciela lub motocykl? Jak wiadomo okazję niestety nie istnieją..... A może się mylę? https://www.olx.pl/oferta/ducati-monster-s4-916cc-cena-zimowa-okazja-CID5-IDx2J6O.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 23, 2019 Napisz wiadomość do Martiniego jest z Wadowic może zna sprzęt ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid231 0 Napisano Luty 23, 2019 Dziękuję za informację:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid231 0 Napisano Luty 23, 2019 A ktoś może wie na co zwrócić uwagę przy zakupie takiego potworka? I jeszcze jedna sprawa... Jak serwis takiej maszyny?? Dużo drożej w porównaniu do 620 ie??? Miałem 620 dlatego to będzie dla mnie porównanie najlepsze,?? Proszę o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiSek 1 Napisano Marzec 4, 2019 Powiem tak: Oglądałem i zdjęcia nie odzwierciedlają kilku mankamentów takich jak: poważnej wgnioty w baku (prawa strona pojawia się lekka ruda), zeszlifowanych do połowy ciężarków, przytartej klamki, uszkodzonego kierunkowskazu przedniego i lampy, dźwignia biegów również do wymiany bo został bolec (widać na zdjęciach aukcji) Wydech też był fotografowany w dobrym słońcu bo w rzeczywistości jest cały przytarty (akurat najmniejsza pierdoła). Luz na sprzęgle tym obracającym się elemencie ale nie mogę się wypowiedzieć bo nie mam doświadczenia w suchym sprzęgle, dla mnie grzechotało :) ale nie wiem czy w granicach normy (jak się czyta "bo to Ducati") czy już trzeba się za nie brać. Poza oczywistościami o których pisze sprzedający - Napęd do wymiany, łańcuch i tylna zębatka jeszcze by sezon pewnie oblatał ale i tak trzeba wymienić komplet, nie znana data wymiany rozrządu (dla odważnych) i pewnie regulacja już by się przydała. Oczywistością również jest że nie ma 25 000km ale to chyba każdy patrząc na aukcję wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach