Velek 0 Napisano Marzec 15, 2019 Witam, Tak jak w temacie kupię owiewke/spoiler czy jakby to się nie nazywało pod silnik do Monstera 696 , może akurat ktoś ma i chce się pozbyć. Kolor najlepiej czarny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greg52 6 Napisano Kwiecień 25, 2019 Można kupić na eBay ja tam kupiłem od włoskiej firmy,polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 26, 2019 W swoim czasie tez mi się marzyła taka owiewka. Nowych w Polsce nie znalazłem. Za granicą zamówiłem Puiga, pasował mi, karbonowy, dosyć skromny, nie przerysowany po tygodniu dostałem info że nie ma i nie będzie. Puig nie ma ich już w swojej ofercie. Szukaj na portalach aukcyjnych we Włoszech może coś upolujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Kwiecień 26, 2019 Ja mam taki jak na zdjęciu, kupiłem go tu https://pokoplast.pl/index.php?tresc=2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach