mart_ 5 Napisano Kwiecień 14, 2019 Witam Na sprzedaż mój kombiak Spidi Track Touring. Kupiony jako nowy.Rozmiar 48. Rozmiarówka identyczna jak w Dainese, jeździłem wcześniej w luguna seca roz48 i praktycznie jest to samo.Kombiak mam ok dwóch lat, ale zrobiłem max 2tys kilometrów więc jest w naprawdę bardzo fajnym stanie.Do Kombiak dorzucam komplet protektorów, plecy / klatka i zestaw hydro pack ( nie używany) do zainstalowania w "garbie"Fajna rzeczą w tym kombi jest to, że można jeździć w samej kurtce bez spodni, co Dainese jest nie do końca możliwe z powodu bardzo krótkiej kurtki, pępek na wierzchu Dorzucam jeszcze rekawiczk Spidi STS-RCena za ten zestaw to 2900PLN Pozdrawiam Marcin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Kwiecień 14, 2019 Tutaj pełna specyfikacja https://www.spidi.com/eu_en/track-touring-suit-45 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Maj 10, 2019 Bump Nowa cena 2450 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Sierpień 2, 2019 Nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach