hrafa 0 Napisano Kwiecień 28, 2019 Witam All! Jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem Ducati ST2 ;) I mam dylemat podczas jazdy z lusterkami brak dobrej widoczności widzę swoje łokcie i kawałek drogi (martwe pola) jak dla mnie są za blisko siebie. Ma ktoś jakiś patent na to nie wiem dystanse lub jakieś inne lusterka proszę o sugestie rozwiązania. Nie ukrywam że bezpieczeństwo dla mnie to podstawa a taki rozstaw lusterek to porażka. I kolejny temat stelaże i kufry jakieś pomysły (chcę zamontować kufer centralny). Czy macie jakieś rozwiązania z kuframi centralnymi? Proszę o posty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Kwiecień 29, 2019 (edytowany) Mam centralny ze stelażem orginalny na śruby montażowe w ramie (zakładasz w 15 min). Sprzedam za 500zl . A co do lusterek to jestem zdziwiony że w nich nie widzisz, dla mnie były idealne. Jedeno z ostatnich zdjęć na których st jest jeszcze w jednym kawałku. Mam wszystko do niego, więcej kupisz większy rabat dostaniesz;-) Edytowano Kwiecień 29, 2019 przez picek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Kwiecień 30, 2019 A tu proszę kuferek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach