Pawel1981 0 Napisano Maj 11, 2019 (edytowany) Witajcie pomóżcie. szukam kogoś z okolic Wrocławia aby podpiąć oryginalny modułu sterowania zawieszenia do. Mojej Multi 1200 aby wykluczyć niesprawność mojego. Edytowano Maj 11, 2019 przez Pawel1981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wxm 4 Napisano Maj 12, 2019 Regulacji :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel1981 0 Napisano Maj 12, 2019 (edytowany) Mam problem z scu ohlins Cinek polecil podłączyć standardowy i zobaczyć czy błędy znikną. Bo trochę ciężki temat. Edytowano Maj 12, 2019 przez Pawel1981 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pawel1981 0 Napisano Maj 19, 2019 Nikt??? Nie pomoże??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asty 34 Napisano Maj 21, 2019 (edytowany) A nie da się tego inaczej zdiagnozować? Bo może być ciężko znaleźć chętnego, sezon w pełni i tak dalej i tym podobne, że napiszę wprost, że raczej niewielu się zdecyduje wymontować moduł ze swojego motocykla, by stwierdzić niesprawność, bądź sprawność twojego. Moim zdaniem za bardzo panikujesz i za wiele oczekujesz. Moja rada jest taka i chociaż nie lubię dawać takich rad, to podpowiem, chociaż nie chce mi się wierzyć, że w przyzwoitym serwisie Ducati nie są w stanie tego zdiagnozować, zatem: poszukaj używanego modułu na allegro, itp. zapłać, zamontuj i uzyskasz odpowiedź albo i nie i jeżeli będzie ok, to nie odsyłasz a jeżeli nie, to spróbuj odesłać, bo nie jestem pewny, ale chyba masz na odstąpienie od umowy 14 dni. Zresztą chyba poszedłeś tą drogą , bo widziałem post w kupię... Pozdro Edytowano Maj 21, 2019 przez Asty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach