logingroup 0 Napisano Czerwiec 9, 2019 Mam Monstera 696 2010 bez ABS. W trakcie jazdy po mieście, po rozgrzaniu silnika przestaje działać jeden cylinder i zapala się ikona silnika. Po odczekaniu kilku minut wszystko wraca do normy. Sprawdziłem kable i wymieniłem świece. Pomocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 10, 2019 Zainwestowałeś w swój czas i pieniążki w części, a nie zrobiłeś podstawowej sprawy - diagnostyki. Tam będziesz miał odpowiedz i dowiesz się w co dalej inwestować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
logingroup 0 Napisano Czerwiec 10, 2019 Umówiłem się na diagnostykę, lecz mają czas dopiero za dwa tygodnie. Chciałbym jednak w tym czasie trochę polatać, więc stąd moje pytanie. Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 10, 2019 Czujnik temperatury silnika (?), ciekawe, czy na wtyczce też znajduje się zielony osad zwany chochliki prądowe... ale najlepiej oddać na serwis.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
logingroup 0 Napisano Czerwiec 11, 2019 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach