mart_ 5 Napisano Czerwiec 25, 2019 Hey Na sprzedaż moje S4, które posiadam od trzech lat, w tym okresie zrobiłem ok 5 tysięcy km. Obecnie 32k orginalnego przebiegu.Motocykl gruntownie odświeżony blisko dwa lata temu. Przy czym max co zrobiłem od czasu "remontu" to 2,5k km.Więcej stoi pod kocem niż jeździ.Prawdę mówiąc myślałem, że będzie miał u mnie dożywocie, ale niestety pojawiły się inne priorytety.Ogłoszenie wrzucam tutaj bardziej jako info ponieważ motocykl znajduje się w Irlandii gdzie obecnie jest wystawiony na sprzedaż, ale jeśli nie znajdzie nowego właściciela tutaj to Wrzesień, Październik wraca zemną do Polski.Ewntulanie jeśli komuś tak bardzo by się spodobal to zapraszam na zielona wyspę na oględziny Poniżej link do przeprowadzonych prac https://docpoland.com/forums/topic/19278-monster-s4-zimowy-refresh/ Jak pisalem wyżej, od tego czasu zrobione ok 2,5k kilometrów wiec satan motocykl na prawdę jest godny zainteresowania. Co do ceny, tutaj wystawiony jest za 4,5k € Ktoś był, oglądał, miał brać, nie wziął, ktoś chciał się zamienić na dwa Snickersy i Marsa, innemu żona nie pozwoliła itp itd Cena jest jaka jest, ale czekam na ewntulane propozycję, jeśli chcesz kupić moto to ja go chce sprzedac, więc jest szansa,że się dogadamy.Dzięki i jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie na wszystkie odpowiem.Pzdr Poniżej kilka aktualnych zdjęć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mart_ 5 Napisano Sierpień 2, 2019 Nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach