Jaro1992 0 Napisano Lipiec 12, 2019 Heja jadąc wczoraj 848 z 2011 na trasie zapaliła mi się kontrolka wykrzyknika w trojkącie na pomarańczowo - po czym zgasła. Zaniepokoiłem się aczkolwiek zdarzyło się to pierwszy raz. Czego to może być przyczyna? Pomożecie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfsn 2 Napisano Lipiec 22, 2019 Z ładowaniem/elektryką nie miałeś problemów? Aku nie zdycha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Lipiec 22, 2019 Otwierasz instrukcje obsługi i czytasz... Masz DTC ( kontrolę trakcji) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaro1992 0 Napisano Lipiec 22, 2019 Nie miałem dotychczas. Motocykl kupiłem zima. Dotychczas zrobiłem desmo wymianę pasków itd. W sobotę leciałem na trasie w dość szybkim tempie i nagle stracił moc. Nie wiem czy to przegrzanie? Choć czasem słyszę ze Ducati maja dobry system chłodzenia. Maciej mi podpowiedział, ze może być to filtr paliwowy albo przekaźniki od pompy. Może za bardzo pakowałem na 2,3 biegu o mogła nie dać rady. Naprawdę nie wica w środę jadę na Slovakia Ring. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mfsn 2 Napisano Lipiec 26, 2019 Udało Ci się coś ustalić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach