Looky 2 Napisano Wrzesień 2, 2019 Jak w temacie, sprzedam osłonę pompy wody Ducati Performance, nowa, jedynie przymierzana Nr części #7380151X Pasuje do modeli: Monster 1200, Multistrada 1200/950, Diavel. Cena 250 PLN z przesyłką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpisar 6 Napisano Październik 12, 2019 Aktualne jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 12, 2019 a co się stało po przymiarkach, że nie podeszła? Zastanawiałem się nad taką do multistrady 1200, ale dziwią mnie takie wieści, że ktoś przymierzał i coś nie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Październik 12, 2019 Się sprzedała 1200 bez osłony i przyszła Enduro 1260 a ta już ma osłonę oem , nie pasują aliexpressowe., ta jest z pakietu i pasuje perfekt. Mogę puścić za 200 PLN z przesyłką Pzdr L Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpisar 6 Napisano Październik 14, 2019 Spoko to ja biorę to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Październik 14, 2019 Dam znać jutro czy jest jeszcze dostępna bo 4 h temu jeden kolezka zarezerwował ale nie mam potwierdzenia czy bierze, ok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Październik 15, 2019 Niestety sprzedana, Pzdr L Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rpisar 6 Napisano Październik 15, 2019 Dam 300 co Ty na to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Looky 2 Napisano Październik 15, 2019 Sprzedana pierwszemu który złożył ofertę . Choć propozycji było sporo i droższych ale słowo ważniejsze od mamony ;) L Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach