Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

qba

Naklejka na ramę / tabliczka znamionowa

Polecane posty

qba    0

Witam wszystkich,

Jestem w trakcie rejestracji mojego Monstera 1100 evo, który przyjechał za mną z UK. 

Pojawił się standardowy jak się okazuje problem, czyli brak tabliczki znamionowej na ramie. Chciałbym zlecić zrobienie kopii firmie. Zastanawiałem się, czy ktoś z Was mógłby podesłać zdjęcie swojej, która mogłaby posłużyć jako wzór. 

Z góry dziękuję i pozdrawiam. 

Na stacji diagnostycznej można wyrobić nowa z nr Vin na aledrogo jest kilka firm co dorabia tabliczki znamionowe na wzór oryginału 

Tylko ze to raczej nielegalne jest...:( bo nadawanie cech identyfikacyjnych to prawnie uregulowana sprawa.

qba    0

Dzięki. 

Gdybym miał to załatwiać oficjalnie przez Ducati, to zajmie wieki i będzie bardzo kosztowne, ponieważ Ducati Polska nie jest w stanie mi pomóc, a czas na dokonanie rejestracji mam ograniczony.

Zlecenie wykonania tego niezależnej firmie jest chyba najszybszą i najtańszą opcją.

Nie sądzę, żeby ktokolwiek miał się zorientować, że tabliczka nie jest oryginalna... myślę, że to tylko pro forma.

Dołączam przykładowy wzór z układem graficznym dla potencjalnych zainteresowanych z podobnym problemem w przyszłości.

Pozdrawiam

96883550-7FE7-4F14-B2D4-B5C25E9C84C4.jpeg

Cześć, mam to samo kupiłem motor po malowaniu ramy i dodatkowo dali mi tą tabliczkę do naklejenia, w którym dokładnie miejscu ma się znajdować?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.