Adam w 0 Napisano Październik 14, 2019 Witam posiadam Diavela z 2011 roku muj problem to sztywne zawieszenie z tylu obojętnie jak bym je nie ustawił amortyzator nie reaguje cały czas jest twardy mimo ze jest ustawiony na Soft napisze odrazu ze ustawiałem według instrukcji trzema pokrętłami i dalej nic się nie dzieje ...Porównywałem ustawienia u kolegów u nich miękko u mnie twardo ...Czy czeka mnie regeneracja czy jest na to inny złoty środek czy tez może być to wina wahacza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Październik 15, 2019 Złoty środek to złoty ohlins. Może sprężyna jest inna ( bo poprzedni biker był 2x wiekszy jak ty) albo zaworek się zablokował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam w 0 Napisano Październik 15, 2019 Byłem właśnie w Serwisie Ducati i okazało się ze to problem z centralną tuleją na wahaczu jest bardzo duży luz i przez to amortyzator zle pracuje ...Jeśli można spytać tak na przyszłość o którym zaworze mówisz w Poniedziałek wstawiam go do naprawy no i zobaczę co tam zrobili ...Dzieki za odp... IMG_2413.MOV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach