Michal80 0 Napisano Styczeń 5, 2020 Witam.szukam stomgripow do multistrady 1200 enduro w kolorze czarnym z wycięty napisem enduro. Te nowe 1260 maja napis tej pojemności w oryginale na baku, obu stron. . A ostatnio widziałem w wersji 1200 baku ten z napisem enduro. Może wiece gdzie takie dostac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Styczeń 6, 2020 Ebay jest mnóstwo wzorów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Styczeń 6, 2020 kolega chyba bardziej chcę naklejkę z grafiką niż stompgrip pomagający trzymać zbiornik. Ale jak Patryk napisał jest tego ,mnóstwo na ebayu lub specjalistycznych sklepach zajmującymi się grafikami na moto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal80 0 Napisano Styczeń 6, 2020 Na akurat nie wiedziałem że to tylko naklejka z wycięciem enduro. Myślalem że to też ochrona ale dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach