filipmoes 0 Napisano Marzec 3, 2020 Cześć, jest to mój pierwszy post na forum. Znalazłem taki oto egzemplarz do nabycia w Niemczech https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=294618501&source=email Według danych które otrzymałem od wystawiającego motocykl jest to oczywiście oryginał, natomiast mam wątpliwości co do numeru VIN ( ZDMH100AAVB000897 ) ponieważ po wpisaniu go w decoder wyskakuje mi informacja że ta wersja do Streetfighter. Może ktoś z was ma większą wiedzę która pomoże mi dojść do prawdy i czy jest sens po niego jechać do Niemiec. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipmoes 0 Napisano Marzec 3, 2020 3 hours ago, filipmoes said: Cześć, jest to mój pierwszy post na forum. Znalazłem taki oto egzemplarz do nabycia w Niemczech https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=294618501&source=email Według danych które otrzymałem od wystawiającego motocykl jest to oczywiście oryginał, natomiast mam wątpliwości co do numeru VIN ( ZDMH100AAVB000897 ) ponieważ po wpisaniu go w decoder wyskakuje mi informacja że ta wersja to Streetfighter, dodatkowo w przesłanych fakturach znalazłem informację że wymieniany był ogranicznik skrętu co nie wróży najlepiej "bezwypadkowości" egzemplarza. Załączam zdjęcia dodatkowe które wysłał mi właściciel. Może ktoś z was ma większą wiedzę która pomoże mi dojść do prawdy i czy jest sens po niego jechać do Niemiec. Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Marzec 3, 2020 A nie przeszło Ci przez myśl żeby na przykład, no nie wiem... zadzwonić do ASO i podać VIN ? Osoba po drugiej stronie słuchawki poda Ci bez problemu wszystkie dane które pozwolą na rozszyfrowanie czy to prawdziwy SPS w 15 sek. Zostaw te dekodery dostępne po wklepaniu frazy VIN na Google bo raz wyszło że BMW kumpla było wyprodukowane w RPA i ma kierownicę po prawej stronie, a 3 miechy temu sam ją odbierał z salonu, także ten ¯\_(ツ)_/¯ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
filipmoes 0 Napisano Marzec 3, 2020 Dzięki za podpowiedź. Ale poza vinem martwi mnie jeszcze wspomniana wcześniej wymiana ogranicznika skretu i chyba ( bo nie jestem pewien oryginalności) górna półka widelca która też na pierwszy rzut oka wygląda na zamiennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Marzec 5, 2020 (edytowany) No nie tylko to nie jest oryginalne, na 1998 to chyba koła powinien mieć 3 szprychowe...? Czacha czerwona a nie z "polem na numer ? Czy to umniejsza jego wartość nie wiem, dla mnie 5 szprychowe są ładniejsze... Edytowano Marzec 5, 2020 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach