Michal80 0 Napisano Kwiecień 2, 2020 Witam. Może jest ktoś w stanie mi pomóc w jednym z ustawień w menu multistrady A mianowicie w systemie DSS. Każda inne funkcje opanowane i jest ok. Z tą mam problem. Proboje zmieniać w menu ale nie mogę tego zrobić. Cały czas w trybie sport w ustawieniach riding Mode proboje wybrać opcję pojedynczegj ikony z kaskiem. Kiedy wchodzę w ustawienia na kaski pokazuje się menu front-rear i ostatnie pre load które mogę ustawić i zapisać memory. Po wyjściu z menu w tryb licznika pokazuje mi non stop kask z jednym bagażem. Może mi ktoś powiedzieć jak zmieniać te ustawienia w temacie kasku, kasku z bagażem itd? Może być krótki filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 2, 2020 W jaki sposób przełączasz tryby pracy moto i w jaki sposób przełączasz tryby zawieszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal80 0 Napisano Kwiecień 2, 2020 Dzisiaj to w końcu ogarnolem. Aż wstyd sie przyznać. Ustawienis dot jazdy solo lub z pasażerem ustawia sie w momencie kiedy jest pokazany licznik itd i przytrzymuje się dwie sek przycisk strzałki w dul.. Wchodzi w menu tych kasków i ikon kufrow gdzie się wybiera tryb jazdy. Co do przełączani trybow zawieszenia to przytrzymujsz parę sek menu enter i wchodzisz w raiding Mode. I już później lecisz z tej stek bardzo łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michal80 0 Napisano Kwiecień 2, 2020 Tam też wybierasz dana opcje i podświetlasz memory i przytrzymujesz asz zrobi się memorside. Luzik. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 3, 2020 Ja wiem pytanie było zadane bo od początku było widać ze się zagubiłeś w tych przełącznikach ..... ważne ze się udało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach