ducgal 0 Napisano Kwiecień 19, 2020 sprzedam silnik ss800 jest w motocyklu wiec mozna probe zrobic rury koncuwki biale pojezdzie jest moc i osiagi po regulacji luzuw cena do umowienia bede monto wal 1000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Kwiecień 20, 2020 Znowu się d..... ale jak by to było po Polsku, to co chciałeś napisać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducgal 0 Napisano Kwiecień 20, 2020 a co cie przerasta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Kwiecień 23, 2020 No nic, tyle tylko, że pomyślałem iż może nie chcesz czuć się odbierany jako analfabeta. Wydało mi się, że skoro ja lubię usiąść do stolika (A takie forum jest formą rozmowy znajomych przy stoliku) z rozumnymi ludźmi to i Tobie się spodoba. Nie wymaga to dużej pracy, do dyspozycji są korektory i słowniki, a szacunek do współrozmówcy i miejsca jakby inny. No i fajniej się poczujesz i ludzie Cię zrozumieją i silnik może sprzedasz. Nie będę też tu więcej smarował w końcu to klub motocyklowy i forum motoryzacyjne nie lingwistyczne. Jeśli jednak miałbyś wątpliwości to chętnie na PW popolemizuję. Serdecznie Cię pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducgal 0 Napisano Kwiecień 23, 2020 ok rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 24, 2020 No, niestety ducgal przeczytałem dwa razy i tylko możemy się domyślać co chciałeś napisać. Zerknij gdzie popełniłeś błędy ortograficzne i przyda się stosować przecinki i kropki. Co miałeś na myśli pisząc, cytuję: "rury koncuwki biale pojezdzie" "cena do umowienia bede monto wal 1000" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducgal 0 Napisano Kwiecień 24, 2020 fakt niewypal sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach