LatajacySlon 5 Napisano Maj 19, 2020 (edytowany) Hej! Sprzedam Multistradę 1000ds, od której zacząłem swoją zajawkę na Desmo :) Sprzęt naprawdę w niezłym stanie, wyglądający na tyle, ile ma przebiegu (23k km), po dużym serwisie w Toxic Wrocław. Do oddania na forum za 10500PLN. Sprzedaję, bo ostatnio z Ducati tylko na Sportclassicu latam a multi od roku nie nabija km praktycznie wcale:) Fakty: - rocznik 2004, 23000 km przebiegu - serwisowana u Romana Kumanka w Toxic Wrocław - ostatni duży serwis 4 tys km temu (paski, świece, opony, filtry, zawory itp., napęd, przegląd łożysk itp - Nowy olej (200km temu) - cała w oryginalnym malowaniu - bardzo ładny napęd wymieniony przy dużym serwisie (złoty DID) - Stosunkowo świeże opony (pilot road 3, zużycie ok 40%, ładny, eliptyczny profil) - Poprawiona pompa paliwa - Akcesoryjne: Szyba, siedzenie żelowe, dedykowany tankbag (brak na fotce) - oryginały Ducati Performance - Scotoiler - ładnie ukryty, nie widać żadnych dodatkowych przewodów - Mocowanie telefonu a'la RAM - Crashpady zipsera. - w zestawie 3 kluczyki (2 podstawowe + matka) + kodowanie immo - książka serwisowa (uzupełniona) - instrukcja obsługi + karta członkowska Ducati Club + świadectwa homologacji itp. - oryginalny lakier na wszystkich elementach (w tym ramie, kołach itp) Motocykl wygląda ślicznie. Sam długo szukałem MTS w takim stanie :) Jeżeli jesteś zdecydowany na ten model, przyjedź, na pewno ie będziesz rozczarowany. Zarejestrowana i opłacona na mnie. Mam ją od sezonu 2016/2017 Tel. 792486248 https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-multistrada-1000ds-super-stan-scotoiler-ducati-performance-ks-niski-przebieg-ID6D5Yba.html?isPreview=1 Edytowano Maj 19, 2020 przez LatajacySlon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LatajacySlon 5 Napisano Maj 30, 2020 Ogłoszenie nieaktualne. Został mi tylko tankbag, jakby ktoś reflektował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jjash 7 Napisano Lipiec 22, 2020 A zapodaj pikczery tego tankbaga. Ile za niego? Jak mocowany?Janek Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach