krzysst4sw 0 Napisano Czerwiec 3, 2020 Witam, Może ktoś się orientuje jakie są fabryczne ustawienia w lagach? Są trzy regulacje. Wymieniłem uszczelniacze i olej, wlałem 10W i mam wrażenie ze lagi wolno odbijają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mitzek 3 Napisano Czerwiec 3, 2020 (edytowany) cześć, nie mam ST4, ale tak na szybko znalazłem takie info: https://www.ducatiforum.co.uk/threads/st4-suspension-set-up.37941/ Co do oleju, weź pod uwagę, że samo oznaczenie "10W" w wypadku oleju do widelca niewiele mówi, ważne są tzw. "centistokes". Wpisz w google np. "fork oil chart" i zobaczysz setki wykresów porównujących oleje, z których okaże się, że np. 5W producenta X ma tyle samo "centistokes" co olej 10W producenta Y... Powinieneś dobrać olej właśnie wg tego parametru porównując do oleju zalecanego do ST4. No i oczywiście ważny jest poziom oleju / ilość na lage. Edytowano Czerwiec 3, 2020 przez Mitzek 1 krzysst4sw zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach