PanYacko 0 Napisano Czerwiec 11, 2020 Dzień dobry, po perturbacjach i przemyśleniach postanawiam sprawić sobie 696 ( myślałem nad nowym 797 ale na powrót po prawie 8 latach bez siodła używka wydaje się lepszym wyborem) Kupno monsterka planuje na początku 2021, ten sezon przeznaczam na kompletowanie ubioru i zbieraniu info na temat motocykla (tak naprawdę to córka mi się urodziła a żona pozwoliła na jednoślad na 32 urodziny) I mam pytania do Was moi drodzy: - na co zwracać uwagę przy kupnie? (prócz standardowych oględzin) -wady/kaprysy modelu. (słyszałem o regulatorze napięcia) -serwis (czy samemu da się ogarnąć, polecane miejsca na Dolnym Śląsku) -w jakim budżecie powinien być przyzwoity egzemplarz (nie szukam okazji stulecia, wyznaje zasadę że masz to za co płacisz) Jestem dość wysoki 188cm i 95kg ale to nie ma ma być turysta tylko sprzęt który daje dreszczyk emocji i frajdy z jazdy na raczej odcinkach max 200-300km oraz wyprawy na tor :) Z góry dzięki za pomoc i ewentualne sugestie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 11, 2020 Tam tylko JMG motocykle Sokołowice :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PanYacko 0 Napisano Czerwiec 11, 2020 7 minut temu, martini napisał: Tam tylko JMG motocykle Sokołowice :) Oo dzięki ~110km z Lubina więc tragedii nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 11, 2020 Z Wadowic tam wożę moto, wybieram sie niedługo ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach