DD78 0 Napisano Styczeń 6, 2021 Szanowni Forumowicze, witam Was serdecznie i chciałbym skorzystać z Waszego doświadczenia w świecie Ducati. Do tej pory obracałem się w świecie japońskich marek a ostatnio miałem Yamahe MT09 i ogólnie sam wszystko przy sprzętach "grzebałem". Jednak stwierdziłem, że przyszedł czas na bardziej wyrafinowany sprzęt turystyczno-sportowy i postawiłem na kupno Multistrady 950S z 2019 roku. Już wiem, ze tutaj sam sobie za wiele nie "pogrzebię" nawet z uwagi na brak service manuali :-) Sprzęt kupiłem do lekkiej poprawy i mam problem z reflektorem - a mianowicie jest on porysowany i popękały / wyskoczyły soczewki tak jak na załączonym zdjęciu. I teraz chciałbym kupić lampę jednak jak szukam na znanych portalach to są dostępne o numerach 52010315B a do mojego ma numer 52010312C - wszystko wygląda tak samo ale pytanie czy będzie chodziła w moim? Może orientujecie się czy chodzi tutaj o moduł w lampie i czy można go ewentualnie przełożyć z mojej czy jednak muszę znaleźć identyczną albo co najgorsze nową... Oczywiście ta moja działa bez problemu ale nie nadaje się do użytkowania i motocykl nie przejdzie przeglądu. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach