mateusz_tr 1 Napisano Kwiecień 4, 2021 Cześć :) Mam pytanie do posiadaczy Multistrad 1100 oraz 1000 DS. z początkiem roku przeniosłem się na wichurę... i mam jakieś 300m masakrycznymi dziurami do asfaltu. Z braku czasu sezon zacząłem niedawno i tak tocząc się tymi dziurami wydaje mi się jakby coś na największych dziurach "latało" . Oczywiście sprawdziłem czasze, chłodnice itd... wszystko sztywne. Dzisiaj korzystając ze spokojnego wieczoru zabrałem się za czyszczenie i smarowanie łańcucha. I przypadkiem zauważyłem cos błyszczącego na główce ramy. Gdy się przyjrzałem bliżej, to zauważyłem zapocenie pod górną półką, ale co mnie bardziej zdziwiło to szczelina miedzy główką ramy a górną półką. I teraz pytanie - czy tez tak macie? ( w załączeniu zdjęcia) Pierwsze moje skojarzenie... z rowerem... niedokręcona śruba mocująca i lata cały przód... dodam tylko, że w tamtym roku, jak robiłem większy serwis to wymieniane były łożyska główki ramy... P.S. A tak w ogóle to życzę wszystkim zdrowych spokojny świąt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaGo 0 Napisano Kwiecień 7, 2021 Cześć,U mnie w 1100s wygląda tak.Pozdrowienia Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roger 0 Napisano Kwiecień 9, 2021 Dzięki za zdjęcie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rrolek 4 Napisano Kwiecień 9, 2021 Witka U mnie to samo. Z katalogu części nie wynika by była tam jakaś pokrywa czy uszczelniacz. To nie endurak, ot wersja na suche lato. Pozdr rr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateusz_tr 1 Napisano Kwiecień 11, 2021 Dzięki za odpowiedzi i zdjęcie. Czyli muszę bardziej powęszyć co tak słychać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach