amblypyq 0 Napisano Maj 11, 2021 Cześć, znalazłem ogłoszenie sprzedaży monstera s2r:https://sprzedajemy.pl/monster-s2r-doinwestowany-miejsce-piastowe-2-6bea9f-nr62351564 Czekam na informację od sprzedającego pozwalające mi go sprawdzić w ''historii pojazdu''. W międzyczasie, zwróciliście na coś uwagę? Widzicie coś podejrzanego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Maj 11, 2021 Według mnie wygląda legitnie, ale ten wydech... Ja jestem purystą i do Monstera tylko grube Termosy ewentualnie coś w ten deseń. Poza tym patrz zawsze na stan, po wielu latach obcowania z motocyklami nauczyłem się jednego że nie ważne czy motocykl ma 5 tys. przelotu czy 50 liczy się stan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amblypyq 0 Napisano Maj 12, 2021 Co do rapotru z historiapojazdu to nie ma polskiej historii mimo że już parę lat śmiga w PL. Są tylko dane z CARFAX i autoDNA. Mamy na forum osobę, którą mógłbym prosić o sprawdzenie VIN? VIN: ZDMM421AA6B096329 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach