Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

damkaz

Monster 620 - problem z odpaleniem

Polecane posty

cześć, dziś chciałem zakończyć zimowanie motocykla u mojej mamy, niestety wróciłem autem :-( Po podłączeniu akumulatora (przed dużymi mrozami przeniosłem go do piwnicy), mam objawy jak na załączonym filmie. W przyszłym tygodniu będę próbował doładować aku i spróbować ponownie, czy to doby kierunek? A może to problem immobilizera? Dodam, że mam tylko czarny kluczyk, a właścicielem jest od połowy zeszłego roku (nie było żadnych problemów z odpalenie. 

Edytowano przez damkaz

Cześć, niestety dalej nie odpala. Wykluczyłem problem z akumulatorem. Testowałem również opcji np. po odłączeniu pompy paliwa ustąpił efekt cykania przekaźnika, reszta bez zmian. Z rzeczy które mi jeszcze przychodzą do głowy to nie mam zamontowanej osłony łańcucha po stronie silniki, ale to raczej nie gra roli. Wróciłem do domu autem a motocykl dalej zimuje u mamy :-( Będę szukał po forach, za tydzień planuję przejrzeć wszystkie złączki i wiązki kabli. 

.

Edytowano przez damkaz
wpis do usunięcia

Dnia 22.02.2022 o 19:08, matekboss napisał:

A odpala teraz ?

niestety nie

Zamykam temat. Problem rozwiązany. Brakowało masy pod modułem zapłonu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.