damkaz 0 Napisano Luty 19, 2022 (edytowany) cześć, dziś chciałem zakończyć zimowanie motocykla u mojej mamy, niestety wróciłem autem :-( Po podłączeniu akumulatora (przed dużymi mrozami przeniosłem go do piwnicy), mam objawy jak na załączonym filmie. W przyszłym tygodniu będę próbował doładować aku i spróbować ponownie, czy to doby kierunek? A może to problem immobilizera? Dodam, że mam tylko czarny kluczyk, a właścicielem jest od połowy zeszłego roku (nie było żadnych problemów z odpalenie. Edytowano Luty 19, 2022 przez damkaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Luty 22, 2022 A odpala teraz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damkaz 0 Napisano Luty 27, 2022 Cześć, niestety dalej nie odpala. Wykluczyłem problem z akumulatorem. Testowałem również opcji np. po odłączeniu pompy paliwa ustąpił efekt cykania przekaźnika, reszta bez zmian. Z rzeczy które mi jeszcze przychodzą do głowy to nie mam zamontowanej osłony łańcucha po stronie silniki, ale to raczej nie gra roli. Wróciłem do domu autem a motocykl dalej zimuje u mamy :-( Będę szukał po forach, za tydzień planuję przejrzeć wszystkie złączki i wiązki kabli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damkaz 0 Napisano Luty 27, 2022 (edytowany) . Edytowano Luty 27, 2022 przez damkaz wpis do usunięcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damkaz 0 Napisano Luty 27, 2022 Dnia 22.02.2022 o 19:08, matekboss napisał: A odpala teraz ? niestety nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damkaz 0 Napisano Marzec 14, 2022 Zamykam temat. Problem rozwiązany. Brakowało masy pod modułem zapłonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach