MaciejMTS1260 0 Napisano Czerwiec 2, 2022 Witam kolegów, koleżanki, Mam pytanie, kiedyś słyszałem o możliwości obniżenia kanapy w Ducati MTS 1260s.. Czy ktoś zna temat i może mnie nakierować jak to zrobić, ew. co trzeba kupić ? Chciał bym sprawdzić czy przy takim obniżeniu nie będzie dla mnie wygodniej jeśli chodzi o podparcie się stopą na postoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuper 12 Napisano Czerwiec 2, 2022 przecież MTS ma fabrycznie możliwość obniżenia siedzenia, wystarczy zdemontować plastikowe listwy pod kanapą kierownika wtedy kanapa będzie tak wyglądała od spodu MTS 1260s - tak właściwie to nigdzie nie mam daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaciejMTS1260 0 Napisano Czerwiec 2, 2022 NIe byłem pewny, stąd moje pytanie do osób bardziej doświadczonych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MaciejMTS1260 0 Napisano Czerwiec 2, 2022 A powiedz mi proszę,czy siedzenie pasażera powinno tak wyglądać,czy brakuje tu jakiegoś elementu?? Bo wydaje mi się ,że czegoś tu brakuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuper 12 Napisano Czerwiec 3, 2022 Tak, tutaj musisz pod siedzeniem pasażera przykręcić dodatkowę listwę aby zamaskować tę szczelinę MTS 1260s - tak właściwie to nigdzie nie mam daleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach