Motoricko 9 Napisano Czerwiec 13, 2022 Czy ktoś z Was zna ten egzemplarz Multiny?Nie miałem zamiaru na razie niczego kupować, ale ta wpadła mi w oko. No i jest niedaleko mnie. A może jakieś uwagi na podstawie zdjęć? https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-multistrada-polski-salon-ID6EBBeZ.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Czerwiec 13, 2022 Rysiu, powrót na łono klekotów? ;)Wydaje mi się, że w tej cenie można trafić już DVT. Tu na pewno zaletą bogate wyposażenie i niski nalot. Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 13, 2022 Rysiu, powrót na łono klekotów? ;) Wydaje mi się, że w tej cenie można trafić już DVT. Tu na pewno zaletą bogate wyposażenie i niski nalot. Wysłane z pośrodku niczego No rozważam, rozważam Mnie się ta generacja z DVT tak średnio podoba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gizzy 54 Napisano Czerwiec 13, 2022 Typowy degustisbus ;), u mnie odwrotnie :). To bierz tamtą.Wysłane z pośrodku niczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Czerwiec 14, 2022 23 godziny temu, gizzy napisał: Typowy degustisbus ;), u mnie odwrotnie :). To bierz tamtą. Wysłane z pośrodku niczego To wszystko dopiero w sferze rozważań. Żadnej opcji nie wykluczam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach