krzyniost 0 Napisano Październik 4, 2022 Cześć. Od 2 miesięcy cieszę się Multistradą 950 "17. Chciałbym powiedzieć że opanowałem już skrzynię biegów, ale... . Mam dziwny problem ze sprzęgłem. Co jakiś czas robi się zero-jedynkowe. Nie sposób spokojnie ruszyć. Najczęściej kończy się szarpnięciem i zdławieniem silnika. A potem jest ok. i jest super. I ruszam sobie gładko. Aż do następnego razu. Macie jakiś pomysł? Trochę wkurza mnie trąbienie kierowców gdy tak sobie nie mogę ruszyć ze świateł :( Dzięki za każdą radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 5, 2022 Jaki masz przebieg? ,Jesteś pierwszym właścicielem? Jaki olej w silniku ( i czy stosujesz dodatki do oleju) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krzyniost 0 Napisano Październik 5, 2022 17k, drugi właściciel. Olej i filtry dopiero wymieniłem w motomaniax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 6, 2022 Czyli nie wiesz czy pierwszy właściciel już nie spalił sprzęgła. A jeśli to było demo, to takie sprzęgło dopiero w <font color='red'>[desmo]</font>... dostało. Dalej nie wiem jaki olej, ale chyba zbędna informacja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JakubMierz 0 Napisano Październik 10, 2022 On 10/4/2022 at 5:08 PM, krzyniost said: Cześć. Od 2 miesięcy cieszę się Multistradą 950 "17. Chciałbym powiedzieć że opanowałem już skrzynię biegów, ale... . Mam dziwny problem ze sprzęgłem. Co jakiś czas robi się zero-jedynkowe. Nie sposób spokojnie ruszyć. Najczęściej kończy się szarpnięciem i zdławieniem silnika. A potem jest ok. i jest super. I ruszam sobie gładko. Aż do następnego razu. Macie jakiś pomysł? Trochę wkurza mnie trąbienie kierowców gdy tak sobie nie mogę ruszyć ze świateł :( Dzięki za każdą radę. Miałem też ten sam problem, dopóki mój przyjaciel nie powiedział mi, że to również ból głowy, dlaczego mi się to przytrafiło tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach