Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

krzyniost

Co z tym sprzęgłem?!

Polecane posty

Cześć.

Od 2 miesięcy cieszę się Multistradą 950 "17. Chciałbym powiedzieć że opanowałem już skrzynię biegów, ale... . Mam dziwny problem ze sprzęgłem. Co jakiś czas robi się zero-jedynkowe. Nie sposób spokojnie ruszyć. Najczęściej kończy się szarpnięciem i zdławieniem silnika. A potem jest ok. i jest super. I ruszam sobie gładko. Aż do następnego razu. Macie jakiś pomysł? Trochę wkurza mnie trąbienie kierowców gdy tak sobie nie mogę ruszyć ze świateł :(

Dzięki za każdą radę.

Jaki masz przebieg? ,Jesteś pierwszym właścicielem? Jaki olej w silniku ( i czy stosujesz dodatki do oleju) ?

Czyli nie wiesz czy pierwszy właściciel już nie spalił sprzęgła. A jeśli to było demo, to takie sprzęgło dopiero w <font color='red'>[desmo]</font>... dostało. Dalej nie wiem jaki olej, ale chyba zbędna informacja... :29_smirk:

On 10/4/2022 at 5:08 PM, krzyniost said:

Cześć.

Od 2 miesięcy cieszę się Multistradą 950 "17. Chciałbym powiedzieć że opanowałem już skrzynię biegów, ale... . Mam dziwny problem ze sprzęgłem. Co jakiś czas robi się zero-jedynkowe. Nie sposób spokojnie ruszyć. Najczęściej kończy się szarpnięciem i zdławieniem silnika. A potem jest ok. i jest super. I ruszam sobie gładko. Aż do następnego razu. Macie jakiś pomysł? Trochę wkurza mnie trąbienie kierowców gdy tak sobie nie mogę ruszyć ze świateł :(

Dzięki za każdą radę.

Miałem też ten sam problem, dopóki mój przyjaciel nie powiedział mi, że to również ból głowy, dlaczego mi się to przytrafiło tutaj.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.