klekot999 29 Napisano Listopad 13, 2022 Mamy to... W końcu :-) Alvaro Bautista Mistrzem Świata WSBK, na Ducati Panigale V4, po 9 latach w końcu się doczekaliśmy... P.S. Jak Wam się podoba płacz Rei, że Batui jest lżejszy 10 kg, a naczelnik techniczny z ramienia FIM, jest przyjacielem Rei... i chyba przepchną przepis minimalnej wagi motocykla + kierowca... A jak od 2014 roku w motocyklu kawasraki Rei stosowano niedozwolone materiały, to wsio OK, albo system obniżania motocykla na wyjściu... ja oglądałem wyścigi i się dziwiłem, czemu kawłkraki jest tak nisko przy asfalcie na wyjściach- myślałem że mam omamy wzrokowe... Ehhhhh... No cóż, Kawasaki przez 1 sezon wydaje więcej $ na 1 zespół niż reszta zespołów od 2012 roku włącznie... Jeszcze WSSP, wg. mnie wymaga zmian...no ale zobaczymy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo999 0 Napisano Listopad 14, 2022 2022 to sezon Ducati ! Przez tyle sezonów byli najczęściej drudzy, teraz dwa tytuły. Brawo Bautista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach