Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
hubi199

Multistrada hands free system

Polecane posty

Hej

Mam problem z hfs w multistrada 1200 2013

Nie wykrywa mi kluczyka nawet jak do anteny zbliżę.  Przycisk na pin nie działa (już raz czy 2 razy  tak miałem, zapomniał system pinu po długim czasie) 

Motocykl stał trochę czasu i akumulator zdążył paść. Stoi trochę w kiepskim miejscu i potrzebuje odblokować kierownicę. 

Po naładowaniu i podłączeniu aku do Moto jak użyje kill switcha wyświetla się steering locked i  mruga dioda od immo

Na nic nie reaguje. Czy to może być przekaźnik? Gdzieś się schował bo go nie widzę. Macie jakiś pomysł? Kierownica jest zablokowana więc też mam problem by odkręcić owiewki :/

Aktualizacja

Nie wiem jak edytować posty

A w temacie. Multi działa, tylko kluczyk czarny pomimo wymiany baterii nie działa. Zbliżenie czarnego klucza do anteny też nie dziala. Ktoś naprawiał je?

Czerwony kluczyk działa bez problemu, aktywowałem pin w razie czego. Ale jak ten kluczyk uruchomić?

Trzeba kompa i sprawdzić czy tylko jest wyprogramowany, czy uszkodzony kluczyk. Jak uszkodzony, to zostaje zakup nowego ( chyba coś koło 700-800zł) i zaprogramowanie go do motocykla.

A ma ktoś jakiegoś magika od pilotów w okolicach Śląska/Krakowa ?

Coś poprzedni właściciel robił przy pilocie. Może znów to samo.

Dość mocno siada napięcie na pilocie

2.43v tylko na baterii jest

Aktualizacja

Pilot naprawiony. 

Do wymiany były: cewka, kwarc.

Gdyby ktoś miał problem w przyszłości. Sprawdźcie czy wasze baterie mają dobre napięcie. Kilka nowych niestety nie trzymało parametrów i pilot nie działał. 

P.s gdyby ktoś potrzebował części dajcie znać. Musiałem kupić trochę więcej bo nie da się pojedynczych sztuk brać 

P_20240310_075126.jpg

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.