Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
barney7

SS-a godnego polecenia, KUPIE !

Polecane posty

Witam wszystkich, bedac kilka dni u kolegi we Wloszech mialem okazje pojezdzic na DUCATI, przyznam ze zawsze mi sie ta marka podobala, ale nigdy nie moglem sie na zakup takowego zdecydowac,ale teraz po przejechaniu w ciagu tygodnia ok 1500 km po prostu wpadlem........mysle ze tak wyglada milosc od pierwezego wejzrenia do.........motocykla.Model jaki jezdzilem to SS800 z roku 2005 oczywiscie czerwony...........:)

Zaraz po powrocie przystapilem do zealizacji moich zamierzen i  sprzedalem moja Kawe z 750 i "poluje" na Ducata-SS-a, przyznam ze obejzalem 3 egzemplarze i niestety nie zdecydowalem sie na ich zakup z uwagi na zupelne rozmijanie sie sprzedawcow z prawda i ich fatalny stan techniczny..................:(

Wobec tego BARDZO prosze szacowne FORUM o pomoc w zakupie,obawiam sie za na takie Ducati jak jezdzilem z roku 2004-2005 nie bedzie mnie stac ale moze uda mi sie kupic cos starszego godnego polecenie.Nie mam szczegolnych wymagan, ale szukajac wsrod Forumowiczow licze na dobry stan motocykla i pewne zrozumienie jesli chodzi o cene i ew pytania z mojej strony.Osoby majace jakies oferty prosze o kontakt na priva  [email protected]

Dziekuje i pozdrawiam

barney7

podobnie jak ja ( z ta miloscia ) z tym ze ja nie bylem we wloszech , ale polecono mi goscia ktory sprowadza motorki z wloch kazdej marki , pojechalem na jego mala wystawke ,  jak tylko ujzalem zoltego ss-a padlem  na kolana i powiedzielm "on musi byc moj" (a wczesniej ta marka mnie w ogole nie interesowala :D ) . wracajac do tematu

http://tablica.pl/of...D5-ID2DAzt.html

tutaj gosc chce sprzedac ss-a 900 , jesli silnik jest w porzadku , to mysle ze cena jest okazjonalna :) co do plastikow to mysle ze jakis spec to spokojnie polata albo zywica i troche wolnego czasu :)

Czy SS 900 ie w wersji Nuda Cię interesuje?

Czy SS 900 ie w wersij Nuda Cie interesuje?

Mozna wiecej informacji i zdjecia na priva?

Edytowano przez barney7

Nadal są problemy z forum i nie sposób wysłac priva.

Napisz do mnie, a zwrotnie wyślę Ci wszelkie info o motocyklu. [email protected]

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.