klekot999 29 Napisano Kwiecień 24, 2009 No to trzymam kciuki z Samuraja, narazie tylko Haga potrafi powalczyć z Texanskim Tornado next gneration :-)))...Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 25, 2009 No i Miś Hagi zajął 4 miejsce w Superpole, za to Smrz rewelka- 2 lokata, no może wreszcie coś zdziała i pokaże że Słowianie nie dresy i na Ducati potrafią co nieco pokazać...Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 26, 2009 Tralalala....czego nie dał rady dokonać Kamieniarz, "ugrał" Miś Hagi :-)) 1 wyścig- 2 miejsce za Spiesem, za to w 2 wyścigu 1 miejsce, a Spies bez punktów...i Miś Hagi ma 60 pkt przewagi nał tralalala...:-) Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 Pierwszy wyścig - poezja!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciniak 1 Napisano Kwiecień 27, 2009 Wszystko ładnie pięknie, tylko niech mi ktoś wytłumaczy, co Nitro miał na myśli "puszczając" Spiesa w pierwszym biegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 28, 2009 Czyżbyś zacznał doszukiwać się drugiego dna? Oby to nie była prawda, oby nie...przynajmniej mam taką nadzieję, że po prostu opony jamachy przytrzymały lepiej na wyjściu z zakrętu, a nie zapomninaj że jest od Ducata mocniejsza o jakieś 15-20 KM i lżejsza o 8 kg...Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Uważam, że nie ma takiej możliwości Haga chce tego mistrzostwa jak ja Ducata a to oznacza , że bardzo chce!!!Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Kwiecień 29, 2009 No myślę Franz , że masz rację...Ciniakowi po prostu w głowie się nie mieści że japończyk może ujeżdżać Ducata...ale właśnie, to DUCATI cieszy się bardzo wielką estymą w Japonii, dodam że wiele replik specjalnych Ducacików niedostępnych nigdy Europejczykom jeździ po kraju kwitnącej wiśni, są tam też prawdziwe rodzynki- najwięcej SS750- na wałkach królewskich( wogóle wypuszczono 401 sztuk- z tych co sie zachowały najwięcej jest w Japonii i USA), dodam że w Japonii jeżdżą też SS400 motocykle o wiele bardziej zauważane przez innych japsów niz motocykl rodzimej prodakszion.To tyle zeby sportu nie zasmiecać. Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciniak 1 Napisano Maj 17, 2009 Janku, chyba nie doceniasz mojego "patrityzmu" hehe. Pamiętam jak Haga jeździł w SBK dla Aprilii raazem z Laconim. Trzymałem wtedy za nich kciuki, jako że ujeżdżali niszowe maszyny. (zresztą ten sentyment dla hagi i apki pozostal do dzisiaj ;) Absolutnie nie doszukuję się drugiego dna w "puszczeniu" Spiesa, gdyż nie podejrzewam Hagi aż o taki sentyment do yamahy jaki ja mam dla włoskiej myśli technicznej pod każdą postacią:) Forza DUCATI pozdro: ciniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Maj 18, 2009 No nie nic takiego ja nie napisał, też pamiętam Hagę na Aprili i co z nią wyczyniał...narazie... idę się szykować na wyjazd - do Kalisza dzisiaj jadę na inaugurację szkoły chorążych...Pozdr. Janek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Maj 18, 2009 Chorazy zawsze zdazy ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Czerwiec 1, 2009 "....na inaugurację szkoły chorążych..." popatrz, popatrz?!Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach