franek 0 Napisano Lipiec 29, 2009 Piękna pogoda, kobiety skąpo ubrane a jeździć trzeba :P No więc jadę sobie, wjeżdżam na rondko, widzę skąpo ubrane dziewczę po czym.... ... zaliczam glebę, hehe. Efekt- złamana klamka hamulca, wstyd jak beret, niepyszny pozbierałem sprzęta i odjechałem ze spuszczoną głową i cegłą na twarzy. Wdowa na allegro, zaraz kończy się aukcja a ja zostałem z połamaną klamką. Pomocy!!!! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszę o kontakt. Motong to Ducati 600 SS, klamka pasuje również od starszego Monstera. Na allegro nie ma, ebay- za długo czekać, pozostaje szukanie wśród znajomych. Pozdrawiam, franek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza11 0 Napisano Lipiec 30, 2009 http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Ducati+Monster+brake+lever+&_cqr=true&_dmpt=Motorcycles_Parts_Accessories&_nkwusc=Ducati+Monster+breake+lever&_rdc=1 szybko i sprawnie w 4 dni przesylki na miejscu :) moze Ci to cos pomoze pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DUCATI STORE Wrocław 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Dlaczego macie szukać tych części aż w Stanach! Czasy się zmieniły i na szczęście w czerwcu powstało DUCATI STORE WROCŁAW. Na półce magazynowej DSW leżą 3 klamki do Supersport 600. Zapraszam po odbiór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Lipiec 30, 2009 oby ten Pan piszacy u góry miał rację, oby czasy się zmieniły, oby częsci były i ceny normalne. Bardzo Wam życzę powodzenia, bardzo bo to moje/ Nasze powodzenie bedzie!!!!Franz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koza11 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Jasne zapomnialem o tym:) - choc jestem z wrocka:) Masz racje kolego i dobrze dla nas ze troche sie poprawilo pod tym wzgledem. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
franek 0 Napisano Lipiec 30, 2009 Udało się! Kupiłem w serwisie motocyklowym w Michałowicach- Moto Max-trasa na Pruszków koło Wawy. Bardzo sympatyczny młody właściciel,w dodatku nie boi się Duków, kilkanaście już serwisował, bez reklamacji :). Miał oryginalną klamkę, zapłaciłem 115 pln z montażem. Przy okazji naciągnięcie łańcucha, sprawdzenie ciśnienia w kołach i dołożenie brakującej zapinki do przednich klocków. Wszystko w cenie klamki. Chciałem sam podłubać to mi nie dali :) Myślę, że to cenny kontakt dla ducatolików z Wawy. Namiary: Michałowice, ul.Spacerowa 10A, tel. 509 966 580. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie, franek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach